BUDAPEST KLÍMATISZTÍTÁS

+36 70 772 9743

Professzionális klímatisztítás és klíma mosás garanciával!

Mi nem csak fújkálunk és kész!
"A fújkálás olyan, mint dezodor a zuhanyzás helyett..."

Időpontfoglalás

"Minket nem kell hívnia, nálunk elég online időpontot foglalnia!"

SZOLGÁLTATÁSAINK

Klíma tisztítás
Szűrő tisztítás
Gáz oké

KLÍMATISZTÍTÁS - KLÍMA MOSÁS

AKCIÓ! Most 24.000Ft. helyett 18.800Ft.

Tisztelt megrendelőink! A jelenlegi forgalmi változások és parkolási káosz miatt Budapest belső kerületében ( I. V. VI. VII. VIII. IX. ) nem tudunk munkát vállalni. Megértésüket köszönjük.


A feltüntetett árak az ÁFÁT és minden egyéb költséget tartalmaznak. KATÁS vállalkozásként, csak magánszemélyeknek számlázunk és vállalunk munkát!


Normál felhasználás mellett évi egyszer, hűtés és fűtés funkciót használva évi kétszer tanácsolt a klíma tisztítása, klíma mosása.

Ne hagyja magát átverni, a megfelelő tisztítást elvégezve:

 • Megszabadul a kellemetlen szagoktól
 • Biztonságban tudhatja magát és családját a fertőzésekkel szemben
 • Biztos lehet benne, hogy a klíma készülékét alaposan átvizsgálta egy szakképzett szakember

Tisztítás menete:

 1. Klíma beltéri egység vegyszeres tisztítása: A komplett beltéri egységet, szűrőket kimossuk vízsugaras módszerrel. A légáteresztő bordákat penész és gombaölővel fertőtlenítjük, szagtalanítjuk.
 2. Kondenzvíz elvezető cső és a kültéri egység ellenőrzése, szükség esetén tisztítása. ("Dugulás elhárítással nem foglalkozunk")
 3. Ellenőrizzük a klímakészülék csöveinek külső szigetelését, szükség esetén javítjuk.
 4. Kültéri egység tisztítása: 4000 Ft (A kültéri egység tisztítását nem minden esetben tudom vállalni, de nem is minden esetben szükséges.)

Klíma szerelés
AC szerelés
Kész a klíma

KLÍMATISZTÍTÁS - KLÍMA FERTŐTLENÍTÉS

A MINDENKORI KLÍMA FERTŐTLENÍTÉS ÁRA 10.800 Ft

Klíma beltéri egység vegyszeres fertőtlenítésének menete: A klímakészülék fertőtlenítését új telepítésű, vagy enyhén szennyezett, nem gombás, penészes, készülékeknél ajánljuk. A készülék állapotát minden esetben felmérjük, és javasoljuk a legmegfelelőbb tisztítási eljárást.

 1. • Hőcserélő tisztítás fertőtlenítőszerrel
 2. • Burkolattisztítás fertőtlenítőszerrel
 3. • Szűrőbetétek tisztítása fertőtlenítőszerrel
 4. Kondenzvíz elvezető cső és a kültéri egység ellenőrzése, szükség esetén tisztítása. Kültéri egység tisztítása: 4000 Ft (A kültéri egység tisztítását nem minden esetben tudom vállalni, de nem is minden esetben szükséges.) ("Dugulás elhárítással nem foglalkozunk")

Minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk.

Az alapár a következőket foglalja magában:

 • Klíma fertőtlenítés
 • Hőcserélő tisztítása
 • Szűrőbetétek tisztítása
 • Burkolattisztítása

Amit a klímatisztitásról és szerelésről tudni érdemes

Honnan tudhatjuk meg, hogy azonnali klímatisztítás szükséges?

2022.05.26.

Szem irritáció légúti megbetegedések (köhögés, tüsszögés) Ezekben az esetekben egészségünk megóvása érdekében a tisztítás elvégzéséig inkább ne használjuk a légkondit! a gép zajosabb működése készülék teljesítményének hanyatlása Lélegezzen tiszta levegőt! ​ A légkondicionáló, mely az egész család kényelmét szolgálja a nyári melegben vagy a téli hidegben, akár veszélyeztetheti is szeretteink egészségét, ha nem figyelünk oda.…

Klímatechnikai alapfogalmak

2022.05.26.

SPLIT Klíma: Lakossági felhasználású klíma berendezések. Alapvetően a hőmérséklet és a páratartalom kívánt mértékét lehet velük befolyásolni. A SPLIT szó jelentése osztott. A megnevezés oka, hogy egy beltéri és egy kültéri egységből áll. A beltéri egység végzi a párátlanítást és a légbe fúvást, a kültéri egységben található a kompresszor és a kondenzátor, amik a tényleges…

Mire vigyázzunk!

2022.05.19.

Mint minden más szakmában, a klímatechnikában is keringenek történetek átvert ügyfelekről, megkárosított emberekről és olyan telepítő „szakemberekről”, akik megfelelő szerszámok hiányában (természetesen olcsóbban) például az ablak keretén keresztül vezetik el a klíma csöveit, vagy elspórolják az épület homlokzatára szánt kábelcsatornát, ezzel anyagi és esztétikai kárt okozva az ügyfeleknek. A piacon az elmúlt pár évben, sajnos…

Szerelést drágító tényezők?

2022.05.14.

Egyetlen klímának a felszerelése sem mondható teljesen standard munkának. Egyik szerelés tart 2-3-óráig, de volt precedens 8-10-órás szerelési időre is. Sajnos sok esetben előfordul, hogy a ház másik végébe, több falat áttörve kell csövet elvezetni egy beltéri egységhez. Akkor van baj, ha a falak minősége nem megfelelő! Omlik, bomlik, pereg a vakolat. Több furattal és…

Találjon ránk

Készítette FreeStorage, Budapest (2023 - 2024)