Üdvözlöm!

Dombi György

Dombi György

Hűtő és légtechnikai rendszerszerelő

"A klímaszerelés, klímatisztítás és karbantartás nem játék! Mindig forduljon vizsgázott szakemberhez."

Vállalkozásunk Klímatisztító szolgáltatását kínálja Önnek az otthona vagy munkahelye klímaberendezéseinek tisztítására és karbantartására. Tapasztalt csapatunk profi eszközökkel és hatékony módszerekkel dolgozik, hogy a legmagasabb minőséget és elégedettséget biztosítsuk ügyfeleinknek.

A tiszta klímaberendezések sokkal hatékonyabbak és egészségesebbek, mivel a rendszeres tisztítás eltávolítja a baktériumokat, a poratkákat és a szennyeződéseket, amelyek komoly egészségügyi problémákat okozhatnak. Emellett a rendszeres karbantartás és tisztítás meghosszabbítja a klímaberendezések élettartamát, és csökkenti a meghibásodások és a javítási költségek lehetőségét.

Ha szeretné megtudni, hogyan segíthetünk Önnek a klímaberendezései tisztításában és karbantartásában, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen keresztül. Szívesen segítünk Önnek, hogy kellemesebb és egészségesebb légkört teremtsünk az otthonában vagy munkahelyén.

Tisztelettel, Dombi György
Klímatisztítás Budapest, III. kerület - Klímatisztítás Budapest, IV. kerület - Klímatisztítás Budapest, X. kerület - Klímatisztítás Budapest, XII. kerület - Klímatisztítás Budapest, XIII. kerület - Klímatisztítás Budapest, XIV. kerület. - Klímatisztítás Budapest, XV. kerület - Klímatisztítás Budapest, XVI. kerület - Klímatisztítás Budapest, II. kerület - Klímatisztítás Budapest, XVII. kerület.

Találjon ránk

Készítette FreeStorage, Budapest (2023 - 2024)