12-évesnél idősebb készülékkel típustól függetlenül nem foglalkozunk!

KLÍMATISZTÍTÁS KLÍMA MOSÁS ÁRAK

Klímatisztítás - Klíma mosásKlímatisztítás - Klíma mosás
Klímatisztítás - Klíma mosás
Cseppvízcső javítása, cseréje
1db (3.5kw - ig)Duál klíma. (1-db kültéri 2-db beltéri egység)
1db (4.2kw-5.2kw - ig)
23.000Ft / db
23.000Ft / db
26.000Ft
5.000Ft / méter
Kültéri egység tisztítása
Kültéri egység tisztítása
Kültéri egység tisztítása
Csőszigetelés javítása, pótlása
4.000Ft
4.000Ft
4.000Ft
5.000Ft / méter

Bútorok mozgatása, arrébb helyezése.
5.000Ft

AKCIÓ! Most 28.000Ft. helyett 23.000Ft.

Normál felhasználás mellett évi egyszer, hűtés és fűtés funkciót használva évi kétszer tanácsolt a klíma tisztítása.

A megfelelő tisztítást elvégezve:
Tisztítás menete:
  1. klíma beltéri egység vegyszeres tisztítása: a komplett beltéri egységet, szűrőket kimossuk vízsugaras módszerrel. A légáteresztő bordákat penész és gombaölővel fertőtlenítjük, szagtalanítjuk;
  2. kondenzvíz elvezető cső és a kültéri egység ellenőrzése, szükség esetén tisztítása;
  3. ellenőrizzük a gázt, szükség esetén feltöltjük;
  4. kültéri egység tisztítása: 4000 Ft (A kültéri egység tisztítását nem minden esetben tudom vállalni, de nem is minden esetben szükséges.)

FONTOS INFORMÁCIÓK

Ügyfelek foglalásukat lemondhatják a rendszer által megadott törlési időn belül. Ennek elmulasztása esetén 5000-Ft lemondási díjat számlázunk ki!

A megadott foglalási időpontok csak tájékoztató jellegűek. A lefoglalt időpontra mindenképpen érkezni fogunk az adott napon, de a jelenlegi budapesti közlekedés kiszámíthatatlansága miatt az érkezési idő 60 perccel, de akár többel is eltolódhat. Megértésüket előre is köszönjük!

Amennyiben 2-nél több klímát kell tisztítani, akkor két időpontot kell foglalni mert egy óra alatt nem tudunk 2-nél több klímát kitisztítani.

NE FELEDJE!

12-évesnél idősebb készülékkel típustól függetlenül nem foglalkozunk!
Kérem, nézze át tüzetesen a listát!

Ha készüléke típusában, korában nem biztos, nem találja a felsoroltak között, akkor készítsen egy jól látható fotót a beltéri egységről és küldje el az alábbi email címre: dombi.klimaszereles@gmail.com

Ha ezt figyelmen kívül hagyja és a listában szereplő, vagy dizájnér klímához foglal időpontot, sajnos a készülék típusa, vagy kora végett nem végezhető el a mosás, tisztítás.

Az általam végzett, és bevált tisztítási technológia szerint 5000-Ft kiszállási díjat számítok fel.

Tisztelt ügyfelünk!

Az árak tájékoztató jellegűek, melyek csak kivételes esetben változhatnak, de erről a munka megkezdése előtt tájékoztatjuk.

Foglalása csak abban az esetben érvényes, ha azt visszaigazoltuk valamilyen formában (pl. e-mail).

Amennyiben mégsem felel meg és szeretné lemondani a lefoglalt időpontot az általunk küldött foglalási igazoló e-mailben a lemondom lehetőségre kattintva megteheti.

Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud a helyszínen megjelenni, kérjük időben jelezze felénk. (foglalás lemondási idő 48 óra.)

Amennyiben nem jelzi felénk, hogy valami közbejött, esetleg nem lesz otthon, vagy meggondolta magát stb. de az időpontot nem mondta le a megadott időn belül, (48-óra) részünkre semmilyen formában nem jelezte az elérhetőségeink valamelyikén és emiatt a szerelő kolléga eredménytelenül érkezik ki a címre, 5000-Ft kiszállási díjat fogunk kiszámlázni.

Másik eset.

...de ennek ellenére a szerelő kolléga nem tudja elérni a megadott elérhetőségén, az általa megadott időben, így eredménytelenül érkezik ki a címre, ebben az esetben is 5000-Ft kiszállási díjat fogunk kiszámlázni.

Ami a budapesti klímaszerelésre vonatkozik

Ha az adott napon az adott címre és időpontra nem érkezünk meg a mi hibánkból, a mi mulasztásunk végett és erről a megrendelőnek semmilyen jelzést nem adunk, a következő előre egyeztetett időpontban készülékét 50% olcsóbban tisztítjuk ki.

Klímatisztítás Budapest, III. kerület - Klímatisztítás Budapest, IV. kerület - Klímatisztítás Budapest, X. kerület - Klímatisztítás Budapest, XII. kerület - Klímatisztítás Budapest, XIII. kerület - Klímatisztítás Budapest, XIV. kerület. - Klímatisztítás Budapest, XV. kerület - Klímatisztítás Budapest, XVI. kerület - Klímatisztítás Budapest, II. kerület - Klímatisztítás Budapest, XVII. kerület.
Készítette FreeStorage, Budapest (2023 - 2024)